Вівторок, 2024-04-23, 09:41Вітаю Вас Гість | RSS
Рокитнянська ЗОШ І-ІІ ступенів №4
Вітаємо на сайті Рокитнянської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 Рокитнянської РДА Київської області
КОІПОПК Відділ освіти Рокитнянський методкабінет ЗНО Інститут інноваційних технологій Педагогічна преса Освітній портал Шкільний світ

Житньогірська ЗОШ

Запрудянське НВО

Насташська ЗОШ

Ольшаницька ЗОШ

Острівський НВК

Синявська ЗОШ

Телешівське НВО

Рокитнянський районний ліцей

Рокитнянська ЗОШ №1

Рокитнянська ЗОШ №2

Рокитнянська ЗОШ №3

Рокитнянська ЗОШ №5
Опитування
Хто відвідав наш сайт?
Всього відповідей: 273
Головна » 2013 » Вересень » 10 » Акція "Я обираю життя!"
09:03
Акція "Я обираю життя!"

10 вересня 2013 року в Рокитнянській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 до Всесвітнього дня запобігання суїциду пройшла акція «Я обираю життя!», в якій були задіяні всі учасники НВП: учні 1 – 11 класів, педагоги, батьки. Акція тривала увесь день, в ході якої проведені наступні заходи:

1.     Голосування «Ми голосуємо за життя!».

Учні-волонтери зав’язували кольорові смужки на руки тих, хто голосував та приєднувався до акції. Таким чином учасники засвідчували свій протест проти будь-яких вбивств та шкоди життю, виражали свою любов до життя.

2.     Виставка «Життя видатних людей».

Проведена виставка фотографій та цікавих фактів із життя видатних людей, метою якої було показати дітям та дорослим, що навіть у великих, славетних людей, які жили у різні часи, були свої недоліки та життєві труднощі, але, незважаючи ні на що, вони зуміли перебороти все і стати сильними особистостями. Виставка навчає, що всі проблеми можна вирішити, і, що з будь-яких ситуацій є вихід.

3.     Вправа «Дерево життя».

Учасники акції писали на «листочках» за що вони люблять життя, потім волонтери прикріплювали ці «листочки» до «дерева життя». Вправа змушує задуматися про цінність життя, його красу та багатогранність.

4.     Вправа «Скринька передбачень».

Дорослі та діти по черзі підходили до «скриньки передбачень», подумки загадували якесь питання або бажання і діставали зі скриньки листочок із передбаченням або порадою. Вправа дуже порадувала всіх без виключення, підняла настрій.

5.     Години психолога «Подорож в життя» (для початкових класів), «Вихід є завжди!» (для середніх класів), «Життя прекрасне!» (для старших класів).

На цих заняттях переглянуто соціальні відеоролики про цінність життя, обговорено складні життєві ситуації, які траплялися у житті дітей, учні ділилися своїми переживаннями та давали поради один одному. Проведені вправи, які виховують оптимістичні погляди на життя, любов до оточення, навчають як долати труднощі.


Переглядів: 1083 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Статистика
счетчик посещений
Пошук...
смт. Рокитне 
Канікули...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів матеріалів